Netherlands

Over Onze Internationale Verzekerings Dienstverleningen
Internationaal NAAR USA, Canada en Mexico
USA of Canada NAAR Europa Reizen
Uw Kampeerauto verschepen overzee


Over Onze Internationale Verzekerings Dienstverleningen
Het Verzekeringsagentschap, L.L.C. heeft een gespecialiseerd verzekeringspakket ontwikkeld voor Internationale klanten die door de Verenigde Staten willen rijden met hun eigen recreatie voertuigen. We verstrekken verzekeringen aan Internationale klanten die hun eigen kampeerauto verschepen naar de Verenigde Staten, die een kampeerauto of RV kopen in de V.S.zelf, of die een reisvoertuig leasen in de V.S. Thum Verzekeringen is uw veelomvattende verzekeringsverstrekker voor recreatie-voertuig dekking doorheen de V.S. (Alaska inbegrepen), Canada en Mexico.
Voor de reiziger die Europa wil ontdekken is er ook een tweede programma beschikbaar. Klanten uit de V.S. en Canada kunnen ook geïnteresseerd zijn in het verschepen van hun kampeerauto, auto, reiscaravan en sleepvoertuig of motorfiets om in Europa rond te rijden. Thum Verzekeringen helpt u graag met beide programma’s die u de unieke kans van uw leven kunnen bieden.

Internationaal NAAR de V.S., Canada en Mexico
Thum Verzekeringen kan verzekeringsdekking verstrekken voor uw Internationale kampeerauto of reiscaravan en sleepvoertuig terwijl u reist doorheen de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Thum Verzekeringen heeft een veelomvattend verzekeringspakket ontwikkeld dat moet tegemoetkomen aan de veelzijdige noden van de overzeese eigenaars van kampeerauto’s aan de beste concurrerende tarieven. De polis levert uitstekende dekking voor derde partij aansprakelijkheid en fysieke schade aan de kampeerauto met inhoudsdekking bij het rijden door de Verenigde Staten en Canada. Dekking voor fysieke schade aan uw kampeerauto wordt verstrekt (botsing en uitgebreid) terwijl u in Mexico bent, maar een Mexicaanse aansprakelijkheidspolis is vereist en kan worden aangekocht via ons agentschap.

Het Internationale Verzekeringspakket is beschikbaar voor:
• Klanten die hun eigen kampeerwagen of RV verschepen van overzee naar de Verenigde Staten
• Klanten die een kampeerauto of RV aankopen in de Verenigde Staten
* Klanten die een recreatie voertuig zullen leasen in de V.S.
* Alle soorten recreatie voertuigen: kampeerauto’s, caravans, aanhangsels (wagen gesleept door uw kampeerauto), reistrailer en sleepvoertuig (wagen of truck).
* RV’s gebruikt voor Persoonlijke reizen of voor Zaken
* Klanten zonder een adres in de V.S.
* Klanten met nationale of internationale rijbewijzen
* Korte en lange termijn polissen afhankelijk van reistijd: 3, 6, 9 of 12 Maanden
* Voertuigen waarvan de waarde geschat wordt tot 500,000 $ (hogere grenzen moeten worden goedgekeurd)
* Recreatie voertuigen met buitenlandse kentekenplaat

Volgende verzekeringsdekkingen zijn beschikbaar bij het Internationale Verzekeringspakket (dekking kan variëren volgens de staat). Graag beantwoorden we uw vragen betreffende deze limieten. Indien u vragen heeft over de bepalingen van deze dekkingen, raadpleeg dan onze Verklarende Woordenlijst van Voorwaarden.
• 1,000 $ Eigen risico Botsing
* 1,000 $ Eigen risico Uitgebreid
• Lichamelijk Letsel en Eigendoms Aansprakelijkheid 500,000 $ (facultatief 1,000,000 $ Aansprakelijkheids dekking beschikbaar)
• Onverzekerd/Onderverzekerd Automobilist Lichamelijk Letsel 500,000 $
• Onverzekerd Automobilist Eigendoms Schade 7,500 $
• Medische Kosten 5,000 $
• Onverwachte Vakantie Uitgave 750 $
• Ongelimiteerd Slepen (Tot aan de dichtste reparatie faciliteit)
• Vakantie Aansprakelijkheid 10,000 $
• Persoonlijke Bezittingen 5,000 $ ( beperkingen van 1,000 $ per categorie, zoals Kledij, Juwelen, Camera’s enz.)
• Mexico Fysieke Schade Dekking Alleen voor de Volledige Republiek van Mexico**
• Canadese Verzekerings Identificatie Kaart Inbegrepen (voor reizen door Canada)
• Beschikbare Polis termijnen: 3, 6, 9 of 12 maanden. De minimum polis termijn is 3 maanden.
**Vergeet niet dat de Mexicaanse Aansprakelijkheids Dekking, vereist door de Mexicaanse Regering, bij ons agentschap kan worden aangekocht mits een bijkomende kost.

Wanneer klanten beslissen om langer in de Verenigde Staten te blijven kunnen zij aan het einde van de lopende termijn hun polis verlengen. De polis zal ook dekking voorzien voor het opbergen van de kampeerauto in de V.S. wanneer de klant terugkeert naar Europa. Bij het terugkeren naar de V.S. is de kampeerauto gedekt om verder te reizen voor de rest van de polisperiode. Volledige premie betaling is vereist in V.S. dollars bij het opstarten van de polis. MasterCard and Visa worden aanvaard. We zullen u de verzekeringspapieren verschaffen nodig voor het reizen in de V.S. en Canada. Breng ons op de hoogte wanneer u naar Mexico zou reizen zodat wij u de vereiste verzekering kunnen verstrekken voor uw rondrit in Mexico.

Het Thum Verzekeringsagentschap heeft een samenwerkingsverband met een plaatselijke tolk die klaar staat om de verzekerde te helpen bij het melden van een claim wanneer nodig.

We kijken er naar uit om met u samen te werken en om de recreatie verzekeringsnoden voor uw vakantie in de Verenigde Staten te coördineren. U kan altijd met ons conact opnemen als u vragen heeft over dit programma. We helpen u met plezier!

Andrea Nelson
International Insurance Manager
Thum Insurance Agency, LLC
Continental US: 1.800.968.8486
Telefoon: 001.763.413.4718
Fax: 001.763.413.4728
andrea@thuminsurance.com
Snel een Prijs Bepalen
Sprong naar boven

USA of Canada NAAR Europa
Dank voor uw interesse in het rijden door Europa met uw eigen kampeerauto, wagen, reistrailer en sleepvoertuig of motorfiets. Het verzekeringspakket zal u voorzien van alle vereiste verzekeringspapieren voor het reizen door Europa. Aansprakelijkheid Alleen of Volledige Dekkingspolissen zijn beschikbaar voor reizen van 1 Maand tot 12 Maand, alle tussenliggende mogelijkheden inbegrepen. Deze polis gaat van kracht op het moment waarop het voertuig aankomt in de Europese haven. Transitodekking overzee moet worden gedekt door het verschepingsagentschap.

De Europese verzekeringspolis dekt reizigers in de volgende landen:
Albanië, Armenië, Oostenrijk, Wit-Rusland, België, Bulgarije, Bosnië & Herzegovina, Tsjechië, Kroatië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Georgië, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Israël, Italië, Kazakstan, Kirgizische Republiek, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Macedonië, Montenegro, Moldavië, Monaco, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Slowaakse Republiek, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Tunesië, Turkije, Turkmenistan, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk en Oezbekistan.

Volgende gebieden zijn uitgesloten van dekking onder deze polis:
Afghanistan, Algerije, Angola, Burundi, Centraal Afrikaanse Republiek, Columbia, Cuba, Haïti, Iran, Irak, Libanon, Liberia, Libië, Nigeria, Noord Korea, Pakistan, Ruanda, Sierra Leone, Somalië, Sudan, Tadzjikistan, Togo, Oeganda, Jemen en Zaïre.
Indien u naar een land wenst te reizen hier niet vermeld, dan is het uw eigen verantwoordelijkheid om voor deze landen afzonderlijk verzekering te bekomen.

Volledige premie betaling is vereist in V.S. dollars bij het opstarten van de polis. MasterCard and Visa worden aanvaard. Het Thum Verzekeringsagentschap zal u voorzien van de volledige verzekeringspolis en van alle vereiste papieren voor het reizen door Europa, de “Green Card” inbegrepen welke tevens het bewijs is van verzekering, te tonen aan de grens van ieder land. Aarzel niet contact op te nemen met Andrea Nelson voor de prijs van dit verzekeringspakket of indien u andere vragen heeft over dit programma.
Sprong naar boven

Uw Kampeerauto Overzee Verschepen
Het Thum Verzekeringsagentschap raadt aan om contact te nemen met Seabridge International Forwarders voor uw verschepingsnoden. Seabridge International heeft, afhankelijk van uw locatie, meerdere Oost Kust havens ter beschikking voor verschepingen. Aarzel niet om direct contact op te nemen met Seabridge International voor verschepings- exportkosten en verschepingsverzekering:
Seabridge International, Inc.
International Forwarders – Import/Export
Point Breeze Maritime Center II
2310 Broening Highway, Suite 130
Baltimore, MD 21224
Telefoon: 410-633-0550
Fax: 410-633-0556

Uw eigen vervoer, vliegticket enz., naar Europa en terug is niet bij dit programma inbegrepen en u moet dit als een bijkomende kost beschouwen. Dit is alleen een overzicht van wat we beschikbaar hebben voor u.

Aarzel niet om contact te nemen met Thum Verzekeringen indien u vragen heeft. We helpen u graag met ons programma dat u de unieke kans van uw leven kan bieden.

Andrea Nelson
International Insurance Manager
Thum Insurance Agency, L.L.C.
Continental US: 1.800.968.8486
Fax: 1.763.413.4728
andrea@thuminsurance.com
Snel een Prijs Bepalen
Sprong naar boven